Olen helsinkiläinen koulutettu urheiluhieroja ja liikuntaneuvoja sekä sertifioitu personal trainer. 

Oma urheilu-urani starttasi 4 -vuotiaana jalkapallon parissa. Toisella luokalla lajiksi vaihtui pysyvästi salibandy, mitä harrastin yhtäjaksoisesti 14 vuotta. Niihin vuosiin mahtui kirkkaimpina MM -hopea, SM -kulta ja paljon mielettömiä ihmisiä.

Olen harrastanut koko ikäni monipuolisesti eri urheilulajeja. Uskon tämän johtaneen ajattelutapaani, missä kokonaisvaltaisuus ja monipuolisuus ovat ykkössijalla kaikissa asioissa. Teen työtäni periaatteella; täytyy nähdä kauas, jotta voi nähdä lähelle. 

Olen todella ihmisläheinen ja tämä onkin syy miksi joukkuelajit ovat aina vetäneet minua puoleensa. Rakastan vuorovaikutusta ja intohimonani on tehdä töitä ihmisten kanssa. Aina on ollut selvää yhdistää urheilu ja ihmisläheisyys omaan työnkuvaani ja voin sanoa löytäneeni juurikin tätä; oman unelma -ammatin.

Teen työtäni suurella palolla ja intohimolla. Haluan kohdata jokaisen asiakkaani yksilönä. Periaatteisiini kuuluu pyrkiä löytämään oireiden/vaivojen takana oleva syyn, mikä johtaa ongelmiin. Antaa ohjeistuksia tapaamisten ulkopuolelle ja näin vaikuttaa kokonaisvaltaisesti tavoitteellisiin muutoksiin. Mielestäni tämä on yksilöllistä palvelua ja välittämistä oikeasti!

Vielä loppuun listausta koulutuksistani ja käydyistä kursseista:

  • Liikunnanohjauksen perustutkinto
  • Sertifioitu personal trainer
  • Koulutettu urheiluhieroja
  • Kahvakuula -kurssi
  • Kinesioteippaus -kurssi x 2
  • Fascia- ja triggerpistehieronta koulutus